Bij Mooi Geknipt vind je experts, die met passie voor haar iedere dag de mooiste creaties maken. We staan altijd voor je klaar om de mooiste creaties te maken.

Ook krijg je advies over je haarkleur, want dat maakt het plaatje compleet.

Het team van Mooi Geknipt adviseert je graag over de laatste haarmode en trends. Samen zoeken we dan naar een passend kapsel. Ook adviseren we je graag over jouw haarkleur, want dat maakt het totaal plaatje compleet. Onze kleurspecialisten werken dagelijks met de mooiste kleurcombinaties of kleurenpaletten.

Merel

Eigenaar

Mijn naam is Merel Otto – van de Straat en kapster zijn voel ik in iedere vezel van mijn lijf. Na wat ervaring te hebben opgedaan heb ik in 2006 Mooi Geknipt opgericht. Van het maken van mooi haar word ik nog iedere dag vrolijk. In mijn stoel zit je het best als je toe bent aan een goed passende coupe en kleur, maar ook zeker voor een mooi gesprek ben je bij mij op je plaats.

Ontspan, relax, laat je verwennen en verwonderen. Tot snel!

Joy

Hairstyliste

Mijn naam is Joy Kars en ik ben de rechterhand van Merel. Als stagiaire ben ik bij Mooi Geknipt gekomen en niet meer weggegaan. Mijn bijnaam is ‘De foliekoningin’ Wil je folie’s, balayage of een foilyage zijn mijn handen de beste! Ik leg je in de watten en geef altijd eerlijk en deskundig advies.

Dus zit jij binnenkort in mijn stoel?

Collega / stagiaire?

Ben jij onze nieuwe collega / stagiaire?

Collega/Stagiaire… nieuwsgierig? Lees snel verder! Wat zoeken wij in een collega? Een teamplayer, geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit. Een collega die zijn of haar werk niet (alleen) doet maar het ziet. Leergierig zijn, want in ons vak ben je nooit uitgeleerd. Je voelt aan wat nodig is en houdt van een ongedwongen werksfeer. Kortom ben je of wil je net zo’n haarexpert worden zoals wij zijn? Herken je jezelf hier in? Bel dan meteen naar 076 50 23 186 of vul het contact formulier in bij contact.