Op je trouwdag wil je een kapsel en make-up waar je je goed bij voelt. Natuurlijk moet het passen bij de jurk en je ideeën over de bruiloft, maar vooral bij wie je bent en hoe je jezelf deze dag wilt voelen. Naturel of glamour, het kan allemaal. We luisteren goed naar je wensen en door onze jarenlange ervaring kunnen we jou perfect adviseren.

En dan?

Weet je al wat je wil? We beginnen met een uitgebreid oriëntatiegesprek, daarin bespreken we samen je persoonlijke wensen. Onze stylisten zorgen ervoor dat jij het stralende middelpunt bent en de hele dag blijft. Ook als je voor het feest je hoed of sluier af wil doen. Tijdens het eerste gesprek bespreken we alle mogelijkheden en maken we een afspraak voor een proefkapsel en eventueel proef make-up.

Proefmake-up

Ongeveer twee maanden voor de bruiloft kom je in de salon langs voor een proefsessie. We bespreken nogmaals je wensen en proberen zowel kapsels als make-up uit. Misschien maken we wel gebruik van een los haarwerk. Of je nu lang, kort, opgestoken of los haar hebt, wij zorgen ervoor dat het perfect passend is bij je jurk. Heb je al een sluier of haaraccessoires? Neem deze dan mee. Je kan natuurlijk deze afspraak ook plannen op dezelfde dag als je pas sessie in de bruidswinkel, zo krijg je een goed totaal beeld. We maken sowieso foto’s zodat je thuis terug kunt kijken naar het resultaat (zet deze wel in een geheim mapje zodat de nieuwsgierige aanstaande niet mee kan kijken)

Passessie

Wij komen op locatie of aan huis om het bruidskapsel en de bruidsmake-up te verzorgen. Zo begin je deze bijzondere dag wel heel ontspannen. Naast de bruid, kunnen we ook voor de bruidskinderen en familie of vrienden het haar en de make-up verzorgen. Jullie hoeven alleen maar te genieten op deze dag.

Totaalbeeld

Natuurlijk willen we dat op deze dag alles klopt dus zullen we te alle tijde met je mee kijken naar de perfecte haarkleur. En een week voor de grote dag zullen we deze helemaal aanpassen naar de  wens of het idee van het kapsel.