Ontdek de kracht van kleur en hoe deze je look compleet kan transformeren. Of je nu droomt van een subtiele verandering met natuurlijke tinten of een gedurfde nieuwe kleur wilt uitproberen.

Hoe gaan we te werk?

Onze kleurspecialisten combineren hun diepgaande kennis van kleurtheorie met de laatste trends om jou te voorzien van professioneel advies op maat. We streven ernaar een kleur te vinden die jouw natuurlijke schoonheid accentueert en je laat stralen.

Van de eerste lok tot de laatste nuance, wij zorgen voor een kleurbehandeling die niet alleen vandaag indruk maakt, maar ook langdurig mooi blijft. Of je nu kiest voor balayage, highlights, of een volledige kleurverandering, onze experts gebruiken de beste producten en technieken om het gewenste resultaat te bereiken.

Nook

Je mag verwachten dat kapsalons werken met professionele producten, dat klopt!  Nook is ons hoofdmerk en ook onze prachtige kleuren maken we met deze verf. Maar waarom hebben wij voor Nook gekozen? We houden van veranderen van kleur maar we willen niet dat het haar en de hoofdhuid worden blootgesteld aan agressieve producten met een hoog ammoniak gehalte. Vandaar dat wij kiezen voor de zachte verf van Nook. Deze crème haarverf is gebaseerd op een speciale technologie met micropigmenten die door het haar worden opgevangen en vastgehouden. De verf is verrijkt met Quinoa olie en Abessijnse olie waardoor het haar zijdezacht aan blijft voelen en een prachtige glans krijgt. En met de juiste producten voor thuis gebruik blijft de kleur nog langer mooi.

We blijven door training up to date van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van haar. Daar horen verschillende technieken bij. Zo ben je voor high&low lights, balayages, toners en foilyage op het juiste adres. Kom je er niet aan uit wat je precies moet inplannen online bel dan gerust even naar de kapsalon 076 50 23 186.